French it up
Fransk brasserie med plads til alle
"Brasseriet i hjertet af Latinerkvarteret er – efter at have været lukket i et par måneder – tilbage i sin velkendte stil med fiskesuppe, hvidvinsdampede muslinger, møre bøffer og masser af vin"
Menu
Forretter

Latins Fiskesuppe

med dampet fisk, rouille, sprøde croutoner, krydderurter, toppet med emmentaler


Moules Marinieres

Hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde og urter

(kan serveres som hovedret med fritter)


Foie gras terrine

med brioche, syltede kumquat og passionsfrugt


Rørt Tatar

Håndskåret tatar af oksemørbrad med pocheret økologisk æg

(kan serveres som hovedret med fritter)




Hovedretter

Ribeye Steak

serveret med sprøde fritter, béarnaise og salat dejour

Tillæg 50,-


Lammeculotte

Lammeculotte 56°C med pommes fondant, aubergine, selleri og rosmaringlace


Confit de Canard

Confiterede andelår med linser fra puy, spinat og søde kartofler


Poisson du jour

Dagen fisk med tilbehør

(spørg venligst tjeneren)


Desserter

Udvalg af oste

Tillæg 30,-


Klassisk Créme Bruléé

Gateau Marcel
Serveret med mango, saltet karamel og vaniljeis


Køkkenchefs bær-cocktail med sorbet


1 ret 198 kr., 2 retter 259 kr., 3 retter 299 kr., 4 retter 359 kr., 5 retter 399 kr.
Made on
Tilda